گروه علمی: داده های مطالعه جدید متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا نشان میدهد: افزودن حدود یک مشت گردو به رژیم غذایی در طول روز میتواند با فوایدی برای کیفیت کلی رژیم غذایی مرتبط باشد و سلامت را در کنار روند پیری ارتقاء دهد.متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا ...
گروه علمی: گردو خواص زیادی دارد که برای بدن بسیار مفید است اما در کنار تمام خاصیت ها مصرف بیش از حد آن مثل هر چیز دیگری می تواند مضر باشد. مغز گردو حاوی ویتامینهای A, B, C,D و E است. علاوه بر این ویتامینها، در مغز گردو چیزی حدود ۱۲ درصد آرسنیک به همراه پتاسیم، سدیم، فسفر و آهن موجود است....
گروه اقتصادی: گردو یکی از محصولات نسبتا پرمصرف باغی است که بر اساس جدیدترین گزارشات جهانی منتشر شده، در سال زراعی ۲۰۲۱-۲۰۲۲ ارزش بازار جهانی آن به ۷.۵۳ میلیارد دلار رسیده است. این در شرایطی است که کارشناسان پیش بینی می کنند ارزش این بازار از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۷ به طور متوسط ۵ درصد رشد کند و از ۱۰ میلیارد ...
گروه علمی: تا به حال مطالعات بسیاری در مورد فواید گردو بر سلامت بهخصوص کاهش خطر بیماریهای قلبیعروقی و سرطان کولون صورت گرفته است. اما براساس پژوهش اخیر، چنین تاثیراتی را میتوان ناشی از تاثیر گردو بر باکتریهای فلور رودهای دانست. در ادامه این مطلب به این موضوع ...
گروه سلامت: متخصص طب سنتی گفت: گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دلپچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره خواص گردو اظهار داشت: گردو گرم و خشک است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است؛ چراکه باعث ایجاد حرارت و گرمای مناسب ...
گروه اقتصادی: در حالی که کمتر از دو هفته به فرا رسیدن سال جدید باقی مانده است بازار شب عید داغ است و مصرف کنندگان با قیمت های مختلف به انواع محصولات و کالاهای مورد نیاز دسترسی دارند. یکی از پرمصرف ترین محصولات تا سالهای پیش در چنین ایامی آجیل بود که طی سه سال گذشته به دلیل جهش ناگهانی قیمت ها و همچنین ...
گروه سلامت: متخصصان علوم تغذیهای در یک مطالعه تازه دریافته اند که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط است.مطالعه انجام گرفته در دانشگاه هاروارد نشان میدهد: مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر به ویژه بر اثر بیماریهای قلبی و عروقی مرتبط است و میتواند امید به زندگی را در ...
گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران خاطر نشان کرد: کیفیت محصولات کشاورزی چین قابل مقایسه با ایران نیست، اما میتوانیم از تجربیات این کشور در زمینه افزایش تولید بهره بگیریم.به گزارش ایلنا، رضا نورانی با اشاره به قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین و استفاده از تجربیات این کشور در بخش کشاورزی،...
گروه علمی: محققان دریافتند گنجاندن گردو در رژیم غذایی کلسترول کل را کاهش داده و سطح کلسترول بد موسوم به LDL را هم کاهش می دهد. محققان بیمارستان بارسلونا اسپانیا پس از یک مطالعه ۲ ساله دریافتند شرکت کنندگانی که روزانه حدود نصف فنجان گردو مصرف میکردند در مقایسه با ابتدای مطالعه، دارای میزان پایین...
گروه اقتصادی: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: ۵۰ درصد از بازار گردوی ایران در سیطره گردوهای وارداتی قاچاق از آمریکا، شیلی و بلغارستان قرار دارد.به گزارش فارس، قاسمعلی حسنی افزود: علیرغم اینکه ایران یکی از تولیدکنندگان گردو در جهان محسوب می شود اما بازار گردوی ایران در سیطره گردوهای وارداتی از ...
گروه علمی: خوردن روزانه حدود یک دوم فنجان گردو و ادامه آن به مدت دو سال، سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی پایین (LDL) را که به عنوان «کلسترول بد» شناخته میشود، کاهش میدهد.به گزارش نشریه بریتانیایی اکسپرس، بر اساس تحقیقات جدیدی که نتایج آن بهتازگی در مجله Circulation ...
گروه علمی: از زمان های قدیم تا الان داشتن عمرطولانی یکی از آرزوهای بزرگ بشر بوده، به همین خاطر زمان آن رسیده که با نگرش دیگری به مواد غذایی نگاه کنید.معمولاً آجیل جزء آن دسته از مواد غذایی هست که اکثر افراد تمایل به مصرف آن دارند. آجیل ها با طعم های خوشمزه ای در دسترس قرار می گیرند و برای ...
گروه علمی: تحقیقات پژوهشگران آمریکایی نشان میدهد که مصرف منظم گردو میتواند به افزایش طول عمر و امید به زندگی کمک کند.گردو ممکن است یک میان وعده سالم باشد که کلید طول عمر بیشترمحسوب میشود؛ تحقیقات جدیدی که در دانشگاه هاروارد انجام شده، نشان میدهد که ارتباط بین خوردن بیشتر گردو ...
گروه علمی: متخصصان تغذیه میگویند گردو یکی از آجیلهای پرخواصی است که باعث حفظ سلامت عمومی بدن میشود. گردو یکی از آجیلهای پرخواص و پرطرفداری است که بسیاری از مردم دوست دارند از آن به عنوان تنقلات استفاده کنند. آجیلها جزو تنقلاتی محسوب میشوند که پرکالری هستند.گردو یک ...
گروه علمی: گردو دارای خواص بی شماری است. مغز گردو سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب مفید، و ویتامینها و مواد معدنی است. متخصصان تغذیه تاکید دارند به دلیل فواید بالای گردو، افراد باید این ماده مغذی را به عنوان تنقلات و میان وعده در رژیم غذایی خود بگنجانند.تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف گردو ...
گروه علمی: گردو یکی از مغذیترین خوراکیهایی است که مصرف زیاد آن می تواند بر روی کبد و سایر اندامهای دستگاه گوارش فشار وارد کند.ولگا کوربووا متخصص تغذیه روسیه در خصوص مصرف گردو بیش از اندازه گفت: درخت این میوه مفید میتواند به ۲۵ متر ارتفاع و ۴۰۰ سال عمر کند، امروزه در قفقاز، آسیای ...
گروه کسب و کار: پاسخ به این سوال کمی سخت میباشد زیرا بسیاری از نهالستانها مانند دکترنهال، آریا نهال و گلد نهال مشغول تولید نهال میباشند که در اینجا انتخاب کمی سخت میباشد، که بهترین نهالستان جهت خرید نهال چه نهالستانی خواهد بود؟ پس با ما همراه باشید تا به معرفی کامل بهترین سایت خرید نهال بپردازیم....
گروه علمی: گردو یکی از مقویترین انواع مغزهاست و مصرف آن باعث درمان بسیاری از بیماریها خواهد شد.گردو، میوه تک دانهای است که منبع مفیدی از چربی، فیبر و پروتئین است. درختان این میوه که در بومی شرق آمریکای شمالی یافت میشود، امروزه میتوان در چین، ایران و ایالات متحده در کالیفرنیا ...
گروه علمی: متخصصان تغذیه توصیه میکنند که اگر کلسترول خونتان بالاست، قلب تان بیمار است، و یا دغدغه لاغری رهایتان نمیکند، میتوانید همین حالا به فکر خوردن گردو باشید.
گردو و کمک به خواب بهتر
گردو منبع خوبی از تریپتوفان، یک اسید آمینه است که به ساخت ملاتونین و سروتونین کمک می...
گروه علمی: محققان آمریکایی به تازگی اعلام کردهاند که خوردن گردو به عنوان میانوعده در بعد از ظهر، سلامت رودهها را تقویت کرده و از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
به گزارش ساینس دیلی؛ تحقیقات جدید منتشر شده در ژورنال آمریکایی تغذیه نشان میدهد مواد غذایی مانند گردو مجموعه ...